(044) 492 60 70
0 (800) 30 60 70

Таємний Покупець відкрив правду на дистанційні продажі «Укркаталог»

«Укркаталог» – українська компанія, яка займається дистанційною продажею різних товарів по всій території України. І хоча компанія існує всього кілька років, вона вже встигла привернути увагу великої кількості споживачів.

«Укркаталог» звертається до своїх клієнтів за допомогою телемаркетингу (спілкування з покупцем в телефонному режимі). Але що ж насправді виділило цю компанію на тлі інших? Чому їй стали довіряти більше? В цьому розбирався Таємний Покупець, який пройшов всі етапи – від замовлення до отримання товару в руки.

Сьогодні, ви дізнаєтеся, як працює алгоритм замовлення в даній компанії.

Починається все з телефонного дзвінка на гарячу лінію. Приємно, що по той бік телефонної лінії відповідає дівчина з м'яким тембром голосу, який сам по собі позитивно впливає на розмову. Крім того, здивувало, що діалог вона почала літературною українською мовою, але швидко адаптувалася на мову покупця, тобто - російську.

Після недовгого привітання, оператор переходить до суті розмови – пропозиції товару. Варто приділити окрему увагу тому факту, що першими звучать категорії, а не полотно з різних найменувань, які можуть заплутати навіть самого досвідченого покупця. Після того, як з вибором бажаної продукції визначилися, представник «Укркаталог» переходить до оформлення замовлення.

Продиктувавши ПІБ та адресу одержувача, Таємний Покупець поцікавився яким чином він повинен оплатити товар і де гарантії, що йому надішлють саме те, на що він розраховує ... Ось тут і почалося найцікавіше!

Оператор контакт-центру запевнила, що оплачувати замовлення заздалегідь не потрібно, значить, розпрощатися зі своїми «кровними» можна буде тільки за фактом отримання товару у відділенні пошти, що здалося цілком зручним. Що ж стосується гарантій, то тут все виявилося простіше простого – оплата замовленої продукції, за завіряннями оператора, повинна пройти за фактом отримання і тільки після того, як покупець перевірить вміст! Таким чином, ймовірність обману з боку компанії повністю нівелюється. Що не може не тішити.

І тільки в кінці розмови, Таємний Покупець з'ясував саму цікаву деталь. Вражаюче, але «Укркаталог» приймає повернення без обмеження періоду часу! Тобто, якщо з якої-небудь причини, замовлений товар не підійшов або не відповідає заявленому, то повернути його можна в будь-який момент, що явно піднімає рівень компанії в очах споживача. Немає ніяких обмежень, немає ніяких попередніх сплат. Зате є широкий асортимент та професійні консультації.

Але як же виявилося в дійсності? – про це ви дізнаєтеся нижче ...

Після отримання повідомлення з «Укрпошти» про те, що посилка вже знаходиться у відділенні, Таємний Покупець поспішив за своїм замовленням. Оглянувши упаковку, яка, дозвольте зауважити, вельми вигідно виділяється на тлі інших – коробка білого кольору скріплена скотчем з вибитим різнобарвним логотипом та назвою компанії, Покупець перейшов до вивчення вмісту. Перевіривши наявність чека і відповідність його до надісланого товару, оглянувши терміни реалізації та цілісність пакунків, замовлення було оплачене зі спокійною душею. Ніякого підступу немає. Все пройшло саме так, як переконувала оператор!

Підсумувавши, можна сказати, що компанію «Укркаталог», яка, нагадаємо, займається дистанційними продажами по всій території України, виділяє абсолютна прозорість і повна готовність йти на зустріч споживачеві. Саме це, швидше за все, дозволило їй отримати таку популярність за такий короткий час. Адже погодьтеся, приємно отримати кваліфіковану консультацію фахівця та насолоджуватися необхідними товарами незалежно від того, де ви знаходитесь.

До речі, зробити замовлення, а також на власному досвіді оцінити професіоналізм співробітників «Укркаталог», може будь-хто. Варто всього лише зателефонувати за номером 0 800 30 60 70 (безкоштовно в межах України) або (044) 492 60 70 (вартість дзвінка відповідно до тарифів вашого оператора) та внести свій вклад у вивчення сучасного ринку дистанційних продажів і поліпшення якості роботи компанії «Укркаталог» .